Competiții de toamnă

Competiții de toamnă

Astăzi, 16 octombrie, calendarul competițional a marcat desfășurarea Campionatului național la cros, tradițional organizat pentru mai multe categorii de vârstă: copii, juniori, seniori și veterani. Datorită situației pandemice, numărul participanților a fost mai mic comparativ cu anii trecuți. Aproximativ 250 de sportivi și antrenorii lor s-au adunat în Parcul Râșcani din Capitală pentru a-și măsura puterile la unul din ultimele concursuri oficiale din acest an. (REZULTATE)Probele cele mai promițătoare din program au fost 6 km senioare și 8 km seniori. Prima a fost câștigată de Ecaterina Cernat de la Ungheni, cu rezultatul 24 min 09 sec, iar învingătorul probei masculine a fost Nicolae Pavlenco de la Școala MEC din Chișinău cu rezultatul 25.45, urmat de Tudor Cebotari (Ungheni) – 26.30 și Gabriel Ivanciuc (Școala MEC din Chișinău) – 26.46.

rezultate bune au demonstrat și juniorii: Mihaela Botnari (Gimnaziul nr. 31 din Chișinău) a câștigat cursa feminină de 3 km în 10 min 53 sec, iar Alexandru Talchiu (Bender) a învins la proba 5 km cu rezultatul de17.38.

Felicităm totți participanții la campionat și antrenorii lor pentru rezultatele obținute și le urăm mult succes în viitor.

Campionatul Republicii Moldova la cros a fost organizat cu susținerea financiară a Ministerului Educației și Cercetării.

Partajează