Surprize la Maratonul București

Surprize la Maratonul București

O evoluție spectaculoasă pentru atleții din Republica Moldova la Maratonul București (Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2021). Competițiile s-au ținut pe 31 octombrie și au avut punctul de pornire și punctul de sosire în Piața Constituției din fața impunătoarei Case a Poporului din Capitala României. Atletul nostru Ivan Siuris a obținut o performanță importantă în cariera lui sportivă: a câștigat la cursa de maraton în 2 ore 16 min 35 sec, fiind la al doilea maraton în viața lui. Mai mult, aceasta se întâmplă la numai două săptămâni după ce a învins la Maratonul Chișinău (2:23), care a fost prima lui competiție oficială de maraton!

Un rezultat bun a fost obținut de Maxim Răileanu, care a învins la semimaraton cu timpul de 1:06.05, în timp ce proba feminină a fost câștigată de Diana Șinic – 1:25.42.

Locul 1 la ștafeta maraton, de asemenea, a revenit sportivilor din Republica Moldova. Echipa formată din Mihai Sprîncean, Igor Țîmbalist, Mihail Bizniuc și Vitalie Gheorghiță a obținut un rezultat de 2:16.14.

Felicităm sportivii pentru rezultatele frumoase și le urăm mult succes în continuare!

Partajează