European Athletics, Running Industry Alliance și Running USA formează un parteneriat strategic pentru a promova conferințele afacerilor în alergări la nivel mondial

European Athletics, Running Industry Alliance și Running USA formează un parteneriat strategic pentru a promova conferințele afacerilor în alergări la nivel mondial

European Athletics, Running Industry Alliance (RIA) și Running USA au anunțat la mijlocul lunii aprilie 2024 un parteneriat de referință menit să îmbunătățească peisajul de afaceri al industriei alergării la nivel mondial.

Ca parte a acestei alianțe strategice, cele trei conferințe de afaceri în domeniul alergărilor pe care fiecare organizație le organizează anual sau bienal (pentru continentul nostru, este vorba de European Running Business Conference) se vor sprijini reciproc în ceea ce privește cele mai bune practici, promovare încrucișată, conținut, furnizori, servicii și sponsori.

Alianța va crea punți și va oferi o abordare unificată pentru liderii din industrie, părțile interesate și membri, pentru a putea accesa oportunități de rețea de neegalat, discuții profunde, precum și acces la perspective și tendințe de ultimă oră care modelează industria curselor de alergări la nivel global.

Participanții la European Running Business Conference din partea federației sau din partea cluburilor din țară sunt bineveniți și vor beneficia de taxa de înregistrare redusă (30% reducere din prețul obișnuit). Această înregistrare va include pachetul delegaților. Persoanele interesate sunt rugate să se adreseze către Federație pentru a obține codul promoțional.

Pentru mai multe detalii despre European Running Business Conference, accesați:

https://erbc2024.european-athletics.com/

#ERBC2024 #europeanathletics #snfcc #segas

 

Partajează