Atleţii la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Atleţii la Jocurile Olimpice de la Tokyo

UPDATE!!!

Miercuri, 4 august. Felicitări pentru primul atlet finalist al Republicii Moldova la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Serghei Marghiev a participat miercuri seara în finala probei masculine de aruncare a ciocanului. A doua încercare i-a adus rezultatul cel mai bun – 75,24 m – și poziția a 12-a în clasamentul general al probei.

UPDATE!!!

Miercuri, 4 august. Andrian Mardare (antrenor Valeriu Lungu) a demonstrat astăzi un rezultat de 82,70 m la aruncarea suliței – al zecelea rezultat ca valoare din seriile preliminare – și s-a calificat astfel cu brio în finala acestei probe, care va avea loc pe 7 august, începând cu ora 20:00 (14:00, ora Moldovei), pe Stadionul Olimpic din Tokyo. Felicitări pentru sportiv și antrenor! Succese în continuare!

Tot astăzi, la 20:15 ora locală, Serghei Marghiev va concura în finala probei aruncarea ciocanului. Noroc și succes pentru Serghei!

*

Luni, 2 august 2021, atletul Serghei Marghiev s-a calificat în finala probei aruncarea ciocanului cu rezultatul de 75,94 m obținut în seriile preliminare desfășurate pe Stadionul Olimpic din Tokyo. Finala va avea loc pe 4 august, ora 20:15 (14:15, ora Moldovei). Tot pe 4 august, începând cu 09:05 ora locală, va intra în concurs și Andrian Mardare (aruncarea suliței).

Concomitent, în Sapporo, își continuă pregătirea pentru maratonul olimpic atleta Lilia Fisikovici. Competițiile de maraton pentru femei vor avea loc în acest oraș, la relativă altitudine, pe 7 august, începând cu 07:00 ora locală.

Partajează