Campionatul naţional în sală pentru seniori şi juniori I s-a încheiat

Campionatul naţional în sală pentru seniori şi juniori I s-a încheiat

În baza Calendarului acţiunilor sportive pe anul 2021, pe 6-7 februarie a.c., în Manejul de atletism din Capitală, s-a desfăşurat ediţia a XXX-a a Campionatului Republicii Moldova la atletism în sală şi aruncări lungi în aer liber pentru seniori şi juniori I (U20). REZULTATE | Foto

La competiţii au participat 286 atleţi din următoarele şcoli sportive: ŞSSA a MECC (Chişinău), ŞSA nr. 3 din (Chişinău), LIRPS, LIMPS, CSPLN, ŞSSA a MECC (Bălţi), ŞS nr. 2 din Bălţi, Camenca, Tiraspol, Bender, Edineţ, Râbniţa, Ungheni, Sucleia, Soroca şi un participant din Ucraina.

Evenimentul s-a desfăşurat în conformitate cu „Instrucţiunile cu privire la măsurile de prevenire şi control al răspândirii infecţiei COVID-19 la organizarea şi desfăşurarea competiţiilor sportive fără spectatori, în aer liber şi în spaţii închise”, aprobate prin Hotărârea nr. 42 din 13 ianuarie 2021 (anexa nr.2) a Comisiei Naţionale Extraordinare de Sănătate Publică. Cazuri de infectare nu au fost depistate.

Scopul competiţiilor a constat în selectarea atleţilor pentru participare la campionatele balcanice destinate juniorilor I, în Sofia (Bulgaria) pe 13-14 februarie, şi seniorilor, în Istanbul (Turcia), pe 20 februarie.

Campionatul s-a desfăşurat cu sprijinul financiar al Ministerului Educaţiei, Culturii şi Cercetării.

Partajează